Zomerrooster doorslaand succes, de laatste week!!

We gaan de laatste week in wat betreft het zomerrooster, nog 1 dinsdag en 1 donderdag en dan zit de vrije inloop er weer op. Zijn de “buitenstaanders” dan niet meer welkom? Maar natuurlijk, alleen zullen we dan een heel mooi “inschrijfformulier” ter hand stellen met de vraag toch vooral elke week te komen. Zo’n geweldige accommodatie vraagt gewoon om lid te worden, gezellige mensen kunnen we altijd gebruiken.

Ik heb de indruk dat er gezien de grote belangstelling mag worden gesproken van een doorslaand succes. Velen hebben in de afgelopen zomerweken ( 6 in totaal ) lekker en gezellig gespeeld. Meest populair was toch wel de dinsdag, met een topdag van wel 37 deelnemers. Dit zorgde voor meer spanning bij de deelnemers dan bij de wedstrijdleiding, die alles in goede banen leidde. Binnen 6 kwartier speelden 36 deelnemers een partij, alleen nummer 37 werd over het hoofd gezien ( arme Piet Woestenburg). Met excuses en een snelle draai werd dit alsnog hersteld en kon ook Piet zijn 2 partijen spelen.

Genoten hebbende van alle vrolijke gezichten op het “open zomerrooster” hoop ik dat ook jullie genoten hebben van elkaar. In ieder geval hebben we gezien dat samen “schoonmaken” een enorme rust geeft aan de wedstrijdleiding, en daar wil ik jullie toch voor bedanken.

Ruud en Nico