Biljarten op vrijdagavond gaat van start op 12 oktober, heeft u zin? vrije inloop!!

Idee├źn moet je lanceren anders blijf je hangen met de eeuwige vraag van ja of nee. De vrijdagavond is qua clubavond nog vrij, zij het met dien verstande dat er niet gebiljart kan worden als er finale’s verspeeld worden in het weekeinde. Kijkend naar het niveau van spelen gaat de gedachte uit naar een ondergrens van te maken caramboles van 70 (3e klasse libre) en hoger. De wijze van spelen is dus volgens de klasse-indeling van de bond. Speel je 3e klasse dan maak je 70 caramboles, 2e klasse 90 caramboles, 1e klasse 120 en hoofdklasse 150 caramboles. Daar de partijen langer kunnen duren dan normaal is aanvangstijd strikt 19.00 uur. Bij elke tafel een teller en schrijver gelijk de bondsregel, genieten van het spel is de basis.

Of de animo er is weet ik niet, vandaar mijn open vraag, daarnaast kunnen we aan het bestuur vragen of deze “probeerversie” een eenmalige aanvangsprijs zou kunnen krijgen in plaats van het “volle tarief” wat normaal per dagdeel geld, om vervolgens volgend jaar te evalueren of het houdbaar is.

Heeft u belangstelling? , meld u zich dan bij Ruud Schigt (het liefst per e-mail) ruud@schigt.net . Op de jaarvergadering zal ik proberen vragen te beantwoorden, tot dan.

Het aantal deelnemers is momenteel 5

Ruud Schigt