Wedstrijden in sneltreinvaart verspelen

Heel bijzonder is het dat de wedstrijden in sneltreinvaart ingehaald dienen te worden. Met deze snelheid opgedragen door de “grote” KNBB bond gebeuren er ook fouten, fouten die niemand te verwijten zijn maar wel zorgen voor teleurstellingen. Een van onze leden is geplaatst voor de 2e klasse Libre finale welke op dit moment wordt verspeeld in Den Helder bij het Snookercentrum onder de bezielende leiding van Arnolda Kost. Leuk is het dan dat er wat publiek aanwezig is dat je steunt tijdens de strijd. Helaas is daar geen snelle aandacht voor geweest.

Op tijd een bericht om te gaan kijken

Natuurlijk is onze Joop Looijenga blij dat hij geplaatst is en hij zal zich met verve verdedigen van een ieder die denkt over hem heen te kunnen lopen. Keurig bericht hij mij (afgelopen woensdag 9 maart) en ik zou daar aandacht aangeven. Aandacht dit weekeinde ( donderdag 10 maart 1e speeldag) , want ook ik heb een druk leven. Dus kijk je niet naar de speeldata en doet eerst de dingen die je al op het program hebt staan. En dan…… kijk je de mail na. Wat moet er geplaatst worden, shit vandaag al de laatste speeldag van de Libre finale. Mooi stom dat ik dit nu vergeet, maar héé, ik ben ook mens.

Uiteraard zal ik de eindstand dan plaatsen als deze bekend is en hopen dat onze Joop op mag draven bij het landelijke gebeuren, dan kunnen we er in ieder geval wel op tijd aandacht aan geven.

Uw reporter.