Nu eens een Vrolijk bericht

Na alle droevige en ellendige berichten over corona en sluitingen moeten we toch ook weer eens iets te lachen hebben. Daarom heeft onze vereniging (het bestuur) besloten u allen een lekkere verrassing te geven afkomstig van onze sponsor Bakkerij Jonker, die ook een duit zakje heeft gedaan. Iets lekkers in deze dagen is altijd welkom, alleen maar “nee” afwisselen met een leuke “ja” is toch ook iets aparts.

15 bezorgers aan de bak

Arie Krul, Ton Nientied, Hennie Hink, Piet Langendijk, Ed Wolf, Bart Rietveld, Ton van Til, Marco Hink, Joop Looijenga, Klaas Mulder, Henk Holthuis, Cor ter Burg, Kees Vermeulen, Nico Stuifbergen en last but not least Donald van Raaij. Zij hebben u de verrassing persoonlijk overhandigd en u een fijne feestdagen toegewenst namens de vereniging.

Samen sterk

Zo zie je dat er homogeniteit heerst en we samen iets kunnen om het coronaspook het hoofd te bieden. Geweldig trots zijn we op bovenstaande mannen voor de beschikbaar stelling van hun tijd en automobiel, echt toppers zijn het.

Het bestuur wenst u fijne feestdagen

En we hopen u allen gezond en wel wederom in de zaal aan te treffen als de coronaperikelen voorbij zijn en we de gelegenheid weer krijgen onze geliefde sport te beoefenen. Houd deze site in de gaten, hierop zullen waar nodig de berichten omtrent het openingsverloop kenbaar gemaakt worden.

Namens het bestuur,

Ruud Schigt