Vrijdag timmerdag

Wat moet je nou met zo’n titel “timmerdag”? wel, Giel Pankras heeft zich ook 2 dagen in het zweet gewerkt om een luik gerealiseerd te krijgen richting kantine. Dat was nog niet zomaar gebeurd, verrassingen belemmerde een vlotte verwerking van hetgeen wij graag willen, namelijk directe toegang tot de kantine. Dat het niet een van de makkelijkste klusjes was dat is gebleken, Zwaar stalen kozijn, massief houten deur, spullen in de wand weggewerkt zijnde maar, hij zit er in (het luik dan) De schilder zal nog eens benaderd worden met het verzoek er nog maar een kleurtje aan te geven. Giel, van harte bedankt voor het volbrengen van die “rotklus”

Patrick, Marco (h), Anton Beers, Peter Jurjens en ondergetekende zijn er vandaag ook geweest en hebben tafels, stoelen en andere zaken gefatsoeneerd. Het bureau geplaatst en de kabels weggewerkt, monitoren en tv’s getest (alles werkt) De ICT is vernieuwd en aangepast aan de modernste eisen, monitoren vergroot (11 cm) om onze leden met minder zichtvermogen nog beter ter dienste te zijn. De nu ge├»nstalleerde computers zijn door de systeembeheerder vanaf huis te bedienen en maakt de fiets minder kilometers.

De 5e tafel,

Daar kunnen we kort over zijn, die is er nog niet. De firma Meilink is druk doende de gewenste tafel op te sporen hetgeen nog niet is gelukt, de ICT is al wel aanwezig. Dus op het moment van plaatsing kan hij direct worden gebruikt. Indien er nieuws is omtrent deze zaak zullen wij u direct op de hoogte brengen.

Later meer