Vliegensvlug of…tergend langzaam

Een bewogen jaar nadert zijn einde in een voor velen, te langzaam tempo gezien alle ellende die we nu meemaken. Anderen zeggen dan weer het tegenovergestelde, en ook daar valt iets van te zeggen. Je went aan een “lockdown” schakelt over naar een andere levensstijl en laat alles gelaten over je heen komen, het is niet anders. Boos worden helpt niets en veranderd ook niets aan de situatie, we moeten er mee leren leven.

Knappe koppen veranderen de zaak

En dat is wat we hopen en uiteraard wensen, zodat we weer snel onze geliefde sport kunnen beoefenen. Om je heen kijkend zie je de mensen allemaal bezig met de feestdagen, inladen van boodschappen, kaartjes versturen en woordelijk elkaar het beste wensen. De ladingen met lekkers die in de betreffende voertuigen worden geladen laten dan weer een andere dan trieste situatie zien waarin wij verkeren. Supermarkten zien hoge omzetten en wij, wij proberen volgens de corona regels al dat lekkers naar binnen te werken, best lastig maar ook leuk.

De KNBB zou starten per 19-01-21, maar is dat zo?

Inmiddels is er al een bericht binnen van District West Friesland waarin men zegt dat deze start zéér dubieus danwel onmogelijk zal zijn. Dat dit inhoud dat de PK en Team-competities gestopt zullen blijven is dan ook het vervolg en heet het seizoen 2020-2021 verloren te zijn. Als dit het enige jammere is en men verder geen last heeft van leden die ons ontvallen, dan is er meer juichstemming dan verdriet. Volgend seizoen oppakken en laten zien dat een “rust jaar” alle spanningen weghaalt en men gevaarlijker voor de dag komt. Elke ontmoeting met elkaar geeft dan een glimlach, “gelukkig” je bent er nog, zal een opmerking zijn die vaak gebezigd zal worden.

Het bestuur wenst u,

ondanks alle beperkingen een fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuw jaar. Zie naar elkaar om en steek een helpende hand uit naar de leden die dit nodig hebben. Zij zullen het u niet vragen, moet ook niet nodig zijn, voel dit aan. In deze donkere dagen iemand verloren? dan heb je ook wel eens een praatje, schouder of… bezoekje nodig. Dit is niet alleen een taak van het bestuur, maar van ons allemaal.

OP NAAR 2021

uw reporter