Veranderingen website

Langzaam beginnen de veranderingen z’n beslag te krijgen. Als eerste hebben we de clubroosters maar aangepakt, de maandagavond had wat meer ruimte nodig daar er een verdeling in “divisies” is. Daarnaast zijn de “nummeringen” enigszins” aangepast (die staan vóór de namen) en is biljartscorebord (achter de schermen) aangepast opdat alles keurig in het “gelid” staat. Regeren is vooruit zien en komt er in de toekomst iemand anders die het geheel gaat beheren, dan is het wel zo makkelijk als alles in logische volgorde staat. Daarnaast is het vele werk voor de wedstrijdleider weer enigszins geautomatiseerd en dat scheelt tijd.

Sponsoren

In het verleden stonden de sponsoren er : klein” bij en dat is nu veranderd. Veranderd omdat de bijdrage die zij leveren een betere aandacht verdient, wij als vereniging zijn ontzetten blij met deze mensen (bedrijven) die voor ons het hart op de goede plaats hebben. Waardering is wel het minste wat wij kunnen overbrengen en hun logo duidelijk zichtbaar op de site te zetten is dan snel gedaan.

Ideeën, aanwijzingen of uw content

Heeft u een leuk idee betreffende site? laat ons dit dan weten en wij kijken of het een toevoeging zou kunnen zijn. Aanwijzingen kunnen altijd gebruikt worden en waar nodig opgevolgd. Content mag u ten alle tijden aanleveren, leuk om iets van iemand te plaatsen, of van iemand te lezen. Dit geeft dan weer een ander blik op het dagelijks leven en houd ons scherp.

Uw reporter.