Recreantenteams Sombroek 6 & 8 in gewestelijke finale

Aan het einde van het seizoen krijg je de kersen op de taart. Heb je als team goed gescoord, dan mag je nog een rondje verder en dat is best leuk. Schouderklopjes worden uitgedeeld en plannen gemaakt voor de volgende wedstrijden. Soms zit er een vakantie in de weg ( dat krijg je met die bejaarde mensen hihi) maar meestal wordt er driftig gewerkt om het team “gevechtsklaar ” te maken.

Op 8 en 15 mei zijn de eerste ronde’s verspeeld in de prachtige locatie van Wieringermeer ’85 te Slootdorp. Met minimale verschillen werden de teams van Captain Nico Kraakman (Sombroek 6) en Menno Boon (Sombroek 8) geplaatst voor de volgende ronde, een felicitatie waard.

Woensdag 29 mei wordt er weer een ronde verspeeld en zal bekend worden welk team doorgaat naar het “grote” feest. Links en rechts hoor ik al gesprekken over de wedstrijden en zijn de spelers best een beetje nerveus. Normaal staat er iets op de site, nu nog niet?? Maar eens even een Appje sturen naar Ruud om te vragen waarom er nog niets staat. Het is een beste jongen, maar je moet hem af en toe een beetje achte zijn broek zitten, anders komt er niets van terecht.

En zie, het is gelukt. Het stukje staat er op en wij ( heel veel leden van de club) gaan er natuurlijk met z’n allen heen om te supporteren, toch? Het zal toch een klap op de vuurpijl zijn als er in de locatie van BV Wieringermeer ’85 geen stoel meer beschikbaar is vanwege de grote belangstelling.

Beste mannen en dame, veel succes met de strijd en zet ‘m op!!!

uw reporter.