Start na Corona, de voorzitter spreekt!!

Beste leden,

Eindelijk was het zover. De eerste potjes na de Coronasluiting zijn gespeeld. Iedereen pakt de maatregelen goed op en is weer enthousiast aan z’n favoriete sport bezig. Lange tijd kon iedereen het spel niet spelen en je hoort om je heen dat men blij is om weer bij de sporthal te komen.

Niet alleen het spelletje, maar zeker de sociale contacten. Al is het moeilijk en wil je toch liever de stoel opschuiven om dichter bij elkaar te zitten. Helaas is dit niet mogelijk en moeten we ons toch echt aan de maatregelen houden. Graag zou ik jullie ook willen vragen om elkaar hierin te corrigeren en dit niet aan de wedstrijdleider over te laten, dat die politieagentje moet spelen.

De ene persoon gaat heel makkelijk met de maatregelen om en de ander vind dit heel belangrijk. Laten we met elkaar ons aan de regels houden, dan is er nooit discussie en optimale veiligheid. Dus attendeer en corrigeer elkaar hierin en geniet van het spel!

Neem elkaar in ieder geval nooit kwalijk als er te vaak gecorrigeerd wordt. We doen het met elkaar en voor elkaar!

Ik wens een ieder een prettige zomer toe en laten we hopen dat het coronaverhaal gauw voorbij is en we elkaar weer eens een hand kunnen geven of een schouderklopje. We hebben dit toch allemaal wel eens nodig?!

Met vriendelijke groet,

Patrick Sombroek 

Voorzitter Biljartvereniging Sombroek Langedijk