Stap 1 is gezet, maar code zwart dreigt!

Langzaam maar zeker neemt het kabinet stapjes in de richting waarop wij zitten te wachten. De eerste stap is gezet, echter wel met de kanttekening dat deze subiet kan worden omgedraaid als de situatie uit de hand dreigt te lopen. Lastig maar waar, je weet namelijk nooit wat het beruchte virus gaat doen, inmiddels is duidelijk dat code zwart dreigt, lastig maar waar. Achter de schermen is het bestuur druk, komen we binnenkort weer bij elkaar (op gepaste afstand) om een en ander door te nemen. Spannend!

Vaccinaties gaan ons helpen

Ter bescherming van ons allen is het vaccinatieprogramma nu op volle toeren. Velen van ons zullen hun prikje al gehad hebben of binnenkort aan de beurt zijn en dat maakt dat we met gerust hart toe kunnen werken aan het herstel van…. de biljartcompetitie, toch?

Stap 2, wanneer?

Als we dat weten dan is het hek van de dam, alle remmen los en in rijen van 3 naar die sporthal. HO HO HO! voorzichtig, zoals gezegd wachten we eerst het bericht van de voorzitter af. Deze belangrijke man bepaald door middel van zijn bericht op de site of , wanneer en hoe we van start gaan. Eerder vermeld is dat de tafels , ballen en stoelen klaarstaan om u te ontvangen.

Handen wassen en 1.50 meter

Natuurlijk blijven deze maatregelen nog van kracht, deze kleine handreiking om besmettingen te voorkomen houden we er nog even in. Veiligheid voor alles is het devies. Helpt elkaar daar waar nodig als het zover is. Nu we na anderhalf jaar door deze gigantische zure appel zijn heen gekomen (leek wel een hele kist) moet dat laatste beetje toch best te doen zijn.

uw reporter