Sportservicepunt heeft geweldig idee

Beste biljartvrienden,

Nu we weer mogen biljarten rijst ook de vraag naar consumpties weer. Zoals bekend is het sportcafé gesloten en moeten we zelf voor ons drankje zorgen.

Ook de beheerder van de sporthal heeft hierover zijn gedachten laten gaan en is in overleg gegaan met de wedstrijdleider om te kijken of er een oplossing kon worden gevonden.

En die is er nu !

Via het luik zal door de bezetting van het sportcafé een soort Take-Away worden verzorgd. Dit houdt in dat op gezette tijden tijdens de middag en de avond drankjes worden geleverd.
’s Middags is dat om 14:00 en 15:15 uur
’s Avonds is dat om 19:30 , 20:30 en 21:30 uur

Het pinapparaat zit vast aan een snoer en kan/mag niet gebruikt worden. Betaling van de consumpties hebben we dus op de volgende manier opgelost.

De Breekkaart in beeld

Ieder lid kan een breekkaart met consumptiebonnen kopen waarmee de consumptie wordt betaald. Er is afgesproken dat per consumptie een eenheidsprijs wordt gehanteerd van € 1,80. Dat is goedkoper dan het gemiddelde drankje was en iets duurder dan het kopje koffie van voorheen.

De breekkaart is aan te schaffen via het luik en kost € 9,00 voor 5 consumpties en € 18,00 voor 10 consumpties en dient contant te worden afgerekend. Pinnen is dus niet mogelijk.

Eén en ander willen we met ingang van donderdagmiddag 3 december laten ingaan.

Uw wedstrijdleider

Nico Gruijs