Sponsors zoeken is ook een taak van Algemene zaken

Deze man heeft echt vele kwaliteiten en houd zich dus ook bezig met het zoeken van sponsoren. Recent heeft hij een nieuwe gevonden in de Zuid Afrikaanse sferen (ik bedoel wijnen) en echt lekker. Verschillende leden hebben inmiddels een heerlijk flesje wijn mogen ontvangen als dank voor hun tomeloze inzet voor de vereniging.

Bestuur was toch jaloers op die mooie wijn

Daar heeft deze sponsor iets aan gedaan en gaf ter keuring wijn mee voor bij de bestuursvergadering (afgelopen woensdag). Bijzonder verrast over kwaliteit en smaak heeft uw reporter het restant van de wijn na te zijn getest door verschillende bestuursleden geconfisqueerd. Thuis het restant naar tevredenheid soldaat gemaakt en op de bestellijst van de boodschappen gezet.

Verrassing van de sponsor aanstaande

KENNISMAKING WIJNEN CLOVERFIELD ESTATE www.proefzuidafrika.nl “Uw platform voor de lekkerste Zuid-Afrikaanse wijnen & meer.”   Om u kennis te laten maken met de wijnen van Cloverfield, hebben wij op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 oktober a.s. van 15:30 uur tot 16:30 uur een inloop uurtje om de drie wijnen te proeven. Fijn als u even een berichtje stuurt om u aan te melden als u al zeker weet wanneer u komt. Anders zien wij u graag op één van bovengenoemde momenten.     We zijn heel blij dat wij sinds kort de heerlijke wijnen van Cloverfield Estate in ons assortiment hebben. Terwijl de Cloverfield wijnen over zee op weg naar ons waren vanuit Zuid-Afrika, hebben zij bij de Vitis Vinifera Awards Competion 2021 voor o.a. hun Sauvignon Blanc het prestigieuze GOUD gewonnen!            TWEEDE INDUSTRIESTRAAT 14 IN NOORD-SCHARWOUDE           KLIK HIER OM PROEF ZUID-AFRIKA TE BEZOEKEN

Komt allen en geniet van 6% korting bij vermelding lidmaatschap van BV Sombroek Langedijk.

Algemene zaken

Nico Stuifbergen