Soms soms, zegt je gevoel gewoon doen

Vandaag donderdag 11-03-2021 maar eens een belronde gedaan om te horen wie wat waar doet en hoe men het maakt. Gezellig teuten met Nico Gruijs aan de koffietafel, die kwam gewoon langs (wel eerst gebeld hoor!!). Na dit gesprek (wat kan die man lullen) van 2 uur, maar een broodje gegeten en even bijgekomen. Bellen met Cor ter Burg, ook heel gezellig en net als Nico sprak hij de wens uit per 1 april te willen biljarten, of dat het wordt gaan we afwachten. Ook Ben Beemsterboer aan de lijn gehad, gezellig de zaken doorgenomen en ook Ben zijn verwachting gehoord. Als we per 01-06 aan de gang kunnen zou ik het fantastisch vinden zegt Ben, ik gok op Mei, we zullen zien wie er gelijk krijgt.

en dan “gaat” de telefoon

Jan Korver belt (dinsdagavond biljarten) en vraagt hoe het gaat met ons, prima. Maar ik hoor aan de stem dat het met Jan niet zo goed gaat en vraag daarom aan hem wat de stand van zaken is betreffende zijn gezondheid, hij is tenslotte in zijn 88e levensjaar. Jan is geen man die met zijn probleem te koop loopt, maar met een beetje heen en weer praten komen we een aardig eind. Het hoge woord komt er uit, ik stop met biljarten, het gaat niet meer. (toch een kleine adempauze) en daarna praten we verder, ik werd er stil van.

Stuur een kaartje naar Jan

Is iets als steun voor de moeilijke tijd die komt en voor ons een super kleine moeite om te doen. Je maakt hem ongetwijfeld blij en steunt hem en zijn vrouw ermee. Voor ons is het een kleine moeite om iemand die de vereniging een warm hart heeft toegedragen. Ik durf dit te schrijven daar ik weet dat het kijken op de PC niet zijn dagelijkse bezigheid is. Mag ik het hier vragen aan jullie? ook dat weet ik niet naar ik doe het wel.

Jan zijn adres: Jan Korver, Kloosterstraat 26, 1723 AD Noord-Scharwoude

Uw reporter.