Sombroek 4 in het Gewestelijke strijdperk

Keurig netjes heeft Jan Grooten (de verslaggever van Sombroek 4) mij een bericht gestuurd op 04-06-2019 met het verloop van de strijd. Echter door drukte en feestdagen nu pas geplaatst, mijn excuses.

Jan Grooten laat alle leden meegenieten van hun spannende strijd bij het Gewest in de C 2. Dat het een zware strijd zou worden was ons al duidelijk, zoals blijkt uit het onderstaande.

Jan schrijft,

Het verslag van zaterdag 1 juni is minder leuk voor mij om te maken omdat het geluk bij ons over was. De 1e wedstrijd ging tegen B.V.K. Hier hadden we alle drie nog wel het goede gevoel omdat we deze partijen in winst wisten om te zetten. Misschien kwam het door dat Dirk en Jan B. samen met Wil Hoogland( onze schrijver) op de fiets waren gekomen naar Warmenhuizen. Dus na deze 6-0 overwinning gelijk maar een borrel genomen. Waarschijnlijk even te vlug gedacht dat we er al waren. De 2e partij tegen N.H.D. ging bij ons helemaal niet zoals gewenst en werden allemaal verloren. Maar we hadden nog steeds een kans bij een goed resultaat tegen Wieringermeer 85 ,maar de rek was eruit bij ons vooral bij Jan G. en Jan B. waarschijnlijk een beetje biljart moe ,daar en tegen speelde Dirk wel redelijk zijn partij, maar we konden het ook deze laatste partijen niet bolwerken en verloren alle drie. Dus zodoende stonden we met lege handen en was er geen vervolg naar de finale de volgende dag. Maar het was wel weer een leuke dag met elkaar zo,verder bedankt ons team nog Wil voor het schrijven en dus het op offeren van zijn vrije zaterdag. Verder wil ik zelf nog wel een opmerking maken over als een team kampioen of tweede wordt en ze verder mogen voor een kampioenschap er wel vaak problemen zijn om een team samen te stellen met mensen die kunnen. Want ook bij onze net gespeelde halve finale moesten we alles zelf doen wat betreft het schrijven en tellen en dit ongeveer 7 uur lang met weinig pauze er tussen ,dit ook dat er geen publiek was om eventueel te helpen.  Volgende keer beter.

Met vriendelijke groet Jan Grooten.


Ondanks het verloop zijn wij trots dat zij ons hebben vertegenwoordigd op een sportieve wijze, bedankt mannen. De redactie is zeer dankbaar voor het bovenstaande en hoopt dat een ieder die iets te melden heeft de zelfde houding aan neemt als Jan Grooten heeft gedaan.