Sombroek 3 in gewestelijke finale C2

Na een heftige strijd waarin de hete adem van Sombroek 4 en WBC ons in de nek stroomde hebben we toch de winst in onze handen. Het klamme zweet hebben we achtergelaten bij Sombroek 4 die slechts 1 punt tekort kwamen. Met een beter moyennepercentage hadden zij ons zeker voorbij gestoken. Bij de laatste thuiswedstrijd ging dat punt verloren. Is dit mazzel hebben of kunde? Wij noemen het kunde, maar of Sombroek 4 het daar mee eens is?

Op naar Sassenheim, een uurtje rijden. Zaterdag 11-06-2022 om 10.00 uur

Best lastig te achterhalen alwaar er gespeeld gaat worden, maar gelukkig weten ze in het district De Duinstreek veel. Gebeld met de wedstrijdleider teams en antwoord gekregen op de vraag welke lokaliteit er gespeeld gaat worden.

Biljartvereniging Sportrust, Essenlaan 38 te Sassenheim

Volgens opgave van Google Maps 1 uur en vijf minuten rijden. Vervolgens de lokaliteit gebeld en de penningmeester gesproken, die vertelde dat de verzorging van uitstekende kwaliteit zal zijn. Genoeg hap en snap werk aanwezig is en men absoluut niet omkomt van honger nog dorst. Gezelligheid dient men zelf mee te nemen als mede sportiviteit die aldaar hoog in het vaandel staat. Op de foto’s ziet het er in ieder geval perfect uit.

Publieke belangstelling wordt zeer op prijs gesteld

In vroeger jaren huurden we een bus om met de gehele club ondersteuning te bieden. Om problemen in de lokaliteit te voorkomen zullen we dat maar niet meer aan de hand halen. Let wel, belangstelling van clubleden wordt natuurlijk zéér op prijs gesteld. Als tegenprestatie zullen wij onze huid duur verkopen.

Hen Slooves, Nico Gruijs en Ruud Schigt

Bovenstaande matadoren zullen de vlag van de vereniging op vakkundige wijze trachten naar grote hoogte te brengen. We weten dat er meer verenigingen zijn die er zo over denken en daarom laten we de gezelligheid ook meespelen, dan hebben we aan het einde nog iets om op terug te kijken.

Welke verenigingen doen er nog meer mee?

Daarover moet ik nog even contact leggen en zal dit op nader tijdstip berichten

Zaterdag 11 juni starten de wedstrijden om 10.00 uur in Sassenheim