Sensationeel nieuws, Rico Salari Kampioen

In een zinderend slot sleept Rico Salari het kampioenschap binnen, ongelooflijk zo spannend als het vanmiddag in de zaal was. De 2e klasse libre klein districtsfinale die vandaag werd verspeeld kreeg de kampioen die het niet verwachtte.

Vrijdagavond bij de start van de districtsfinale verloor Rico zijn eerste 2 partijen, alles wat mis kon gaan ging ook daadwerkelijk mis. Voor-om achterom, zeg het maar. Maar hij bleef kalm en zei de wijze woorden “ik kan nog steeds kampioen worden hoor” !!!

Vandaag was het dan zover met nog 2 partijen te gaan kwam alle Italiaanse felheid die zijn ouders hem hebben meegegeven, in een keer naar boven. Ongelooflijk kalm en beheerst presenteerde hij een spel waar de toeschouwers stilletjes van droomde “kon ik dat maar” gewoon genieten dus.

Hij zal onze vereniging vertegenwoordigen bij het gewest welke verspeeld zal worden op een locatie in Castricum, niet te ver weg dus. Mocht de belangstelling echt grote vormen aannemen, dan hebben we het geluk dat onze “Algemeen Wedstrijdleider” regelmatig op de buurtbus rijdt. Deze zal dus met enige slimmigheid (heeft hij ook) “geleend” kunnen worden. Want, tijdens zo’n dienst-rit raak je vast wel eens de weg kwijt, toch?

De reporter neemt aan dat Rico vast wel een verslag van het gehele gebeuren naar de redactie zal sturen en wacht met verdere berichtgevingen op zijn verhaal.

Uw reporter