Rust op het nieuwsfront

Journaal journaal, enz…… je wordt er ongeveer simpel van. Doodgegooid worden met allerlei handen berichten, maar dat ene, “je mag weer” dat staat er nou net niet bij. Gelaten wachten we de berichtgevingen maar af en proberen ons ondertussen vermaken met spelletjes of een goed boek. Hangen voor de buis is voor ons maar niets, zo zitten we niet in elkaar.

Ik zie dat de website toch regelmatig bezocht wordt en dat zette mij aan tot het schrijven van een klein berichtje, al was het alleen maar om jullie allemaal een hart onder de riem te steken. f en toe spreek je iemand van de club, Jan Put met z’n vrouw samen op het bankje bij winkel “de Bazar” even uitrusten. Of Ton Buis die het nodig vond even een ommetje te maken, de spieren worden stijf. Het bestuur zou gaan vergaderen, ook dat werd even geparkeerd gezien de verscherping van de maatregelen, weg lekker biertje.

Binnenkort zal de lay-out van de website enige verandering ondergaan en aangepast worden aan wat modernere maatstaven. Ziet u veranderingen? raak niet in paniek, we zijn bezig. Verder niets zinnigs te vermelden hebbende sluit ik af met het verzoek aan u allen,

Stuur een stukje voor op de site

Uw reporter