Ronde 4 ging flitsend voorbij

Goed ingespeeld en weten wat te doen gaan de spelers naar de tafel, links en rechts staan de koppies strak. Als je in staat zou zijn dit in tekst om te zetten dan krijg je best leuke en grappige verhalen, jammer dat ik niet op locatie ben. 2x 6, 2x 4, 2x 2 en 2x 0 punten, ondanks achterstanden kan er nog van alles gebeuren.

Hensema reuzendoder?

Onverwacht staat hij op de reuzendoder om in 13 beurten die Zuurbier een pak op z’n broek te geven, daar had Harry niet van terug. Nu wordt het zaak dat Sprenkeling niet uitloopt anders moet Harry in de achtervolging en dat is altijd lastiger te bespelen. Albert, wij zijn trots op je dat jij de spanning weer even terug brengt in het veld.

Wat doet Sprenkeling na het verlies van Zuurbier?

Anton tegen Donald, allebei een groot belang in winst. Anton wil de titel nu al een beetje veiligstellen en Donald? die zit met dat bord in z’n maag, dat moet aan de gevel en dus is de winst super belangrijk. Helaas voor Donald is Anton te sterk en wint de partij in 24 beurten met slechts 20 voor Donald. Jammer Donald bel dat bord maar af!

Woeste Gruijs vreet Stuifbergen op met huid en haar

Ik had het al gezegd, straks krijgt er iemand vreselijk op z’n broek. Helaas voor de aspiraties van Nico Stuifbergen had Nico Gruijs alle opgekropte spanning opzij gezet en liet zien dat hij ook best een partijtje kan biljarten. Als je dan op zo’n manier aan de kant gezet wordt dan ben je even stil en knikt respectvol naar je tegenstander.

Het gevecht om de “laatste” plaats is begonnen

Zowel Marco Hink als Nico Gruijs hadden beide 0 punten, wie neemt dan de laatste plaats in is de vraag. Wel, Marco zag dat Nico gewonnen had en wilde niet onderaan met 0 punten, zijn eer te na. Dus de arme JanCees werd slachtoffer en kreeg een serie van 70 te verwerken aan het einde van de partij. Gelukkig had hij de nabeurt en moest nog 4 caramboles, dat is te doen. Spanning neemt dan bezit van de speler en de aquite gaat mis, verlies in 19 brt.

De stand vind u bij de roosters

Tot morgen bij de laatste partijen.