Recreantencompetitie, wie gaat wat doen?

Vrijwel alle wedstrijden zijn gespeeld in de teamcompetitie regio “Noordkop” en volgens de afspraken die beide besturen hebben gemaakt, gaat de Noordkop nog een onderlinge strijd laten voeren tussen de nummers 1 van elke poule ( a t/m E). Echter met uitzondering van de mogelijke “bondswinnaars” daarvan wordt het beste team (indien er meer zijn)  uitgezonden naar de gewestelijke strijd van de bond. In dit geval zou dat Sombroek 8 kunnen zijn die in poule C de absolute winst binnen haalde. Jammer is wel dat je nu een verschillende eindstrijd krijgt op 2 fronten, daar waar je het hele seizoen samen “strijd” voert om de eeuwige roem van de regio.

De samensmelting van twee regio’s is dus nog niet helemaal voor elkaar en heeft nog wat “fine tuning” nodig, iets waarvan wij hopen dat de “hoge heren” met elkaar “regelen” en hun verschillen ten behoeve van de meerderheid aan de kant zullen zetten. Oud zeer en principes zijn er om overboord te gooien, tijden veranderen en het genot van elkaar ontmoeten staat hoog in het vaandel. Links en rechts stoppen gewaardeerde leden om gezondheidsredenen of vallen weg, laten we hopen dat wijsheid de overhand krijgt.

Onze felicitaties gaan uit naar de winnaars van poule a t/m e en wij hopen ze volgend jaar weer te ontmoeten voor een pak op “hun broek”

De winnaars zijn;

Poule A : Biljarten in Waarland ( schoftig sterke ploeg)

Poule B : Recreanten 3 ( versloeg Biljarten in waarland, dus nog gevaarlijker)

Poule C : Sombroek 8 ( gewoon “linke” jongens)

Poule D : Noorderend 2 ( tja, ehhh slim gespeeld)

Poule E : Biljarten in Waarland 4 ( nog meer van de klanten, kijk uit)

Hebben jullie een verslagje van dit seizoen dat graag geplaatst dient te worden? stuur dit dan naar de redactie ruud@schigt.net

Uw reporter