Rabobank actie, daverend succes. Penningmeester uitzinnig van vreugde

Boink, daar gaat een berichtje van de bestuurs-app. Je hoort al aan de toon dat er iets is, iets bijzonders want anders appt de penningmeester niet. Altijd stil en teruggetrokken als hij is, komt hij langzaam uit zijn schulp. Daar kregen we tijdens de jaarvergadering al een voorproefje van, zo duidelijk als een en ander uiteengezet werd, hij kreeg er een kleur van, gewoon geweldig.

En nu???? een bedrag van bijna € 200,00 meer dan vorig jaar binnengehaald, te weten € 757,67. Gewoon geweldig!!! Stiekem een ieder weten te motiveren, aan te spreken en binnen te schrapen, een topper!!

Natuurlijk doet hij dit niet allemaal alleen, maar hij weet de mensen om hem heen wel wakker te houden op dit gebied. Kortom, een echte DAGOBERT DUCK, dat mag gezegd zijn.

Natuurlijk moeten we al die fantastische mensen die op ons gestemd hebben niet uit het oog verliezen, dankzij hun stem hebben we dit bedrag verkregen en…… u ziet dat het werkt. Onze dank namens het bestuur is dan ook groot en de penningmeester kennende zal hij het geld “wijs” besteden.

Namens het bestuur,

Uw reporter