Onrust over Coronavirus? En wat kunnen wij er mee doen?

Langzaam maar zeker besluipt de onrust ons mensen en ouderen in het bijzonder. Paniek is altijd een slechte raadgever en we weten dat we allemaal een eigen verantwoording hebben. Kijk om je heen, help je medemens en zeg hem of haar als de griepverschijnselen zich aandienen dat een dokterscontact misschien nog niet zo’n slecht idee is. Let wel, Bel eerst en vraag het aan de assistente wat te doen, zij weet het ’t beste.

De zaal en wat kunnen we doen om hier goed met het gegeven CORONA om te gaan.

  1. Geef elkaar GEEN hand maar een elleboog
  2. Was je handen na het toiletbezoek, je raakt namelijk ook de deurknop aan.
  3. Heb je griepverschijnselen? vertel het aan de wedstrijdleider en blijf 2 weken thuis. Nodig? neen, veilig? , JA
  4. Je bent en blijft een risicofactor op deze leeftijd en we willen je nog graag lang op deze vereniging houden, gezond verstand gebruiken is wijs.
  5. Je bent en blijft ten alle tijden ZELF verantwoordelijk voor het bezoek aan de zaal.

Er zijn op dit moment geen beperkingen aan ons opgelegd door gemeente of sportservicepunt Langedijk. Verstandige mensen op de juiste plaatsen zullen alles monitoren en maatregelen treffen indien nodig. Dus is enige vorm van onrust niet nodig, paniek al helemaal niet.

Gezond verstand tezamen met verstandig handelen is wel een eigen pre, vandaar dit bericht. Heeft u vragen, dan kunt u altijd bij een van de bestuursleden terecht. Omtrent het virus zelf is het bestuur niet terzake kundig maar heeft misschien al bericht ontvangen van de instanties die er over gaan. Houd deze site in de gaten, bij nieuws omtrent corona zal er direct een melding volgen.

Namens het bestuur,

Ruud Schigt