Onrust bij het kabinet, heeft dat gevolgen voor ons?

Even niets geschreven, nieuws moe kun je ook zeggen. Alles dondert over je heen en je probeert er het beste van te maken. Wat kun je je biljartvrienden nou vertellen zonder het ware geweld aan te doen, weet u het? Iedereen heeft een mening en de mensen zijn onrustig, het duurt te lang.

En ondank alles rustig blijven

Is een credo dat maar al te waar is. Je kunt er niets aan doen, het virus gaat z’n eigen weg en geselt ons met maatregelen die naar de hoop van alle geleerde mensen ons uiteindelijk zal verlossen. Terug naar het normale leven, niet meer denken aan de remmingen en opsluitingen die nu de boventoon voeren, dat is de wens van ons allen.

Elfstedentocht staat weer in de kast

Sneeuw en ijs heeft ons echt in beroering gebracht, de zucht naar ontspanning is volledig benut. Geen biljarten maar schaatsen en wandelen met de kleinkinderen “Opa kom je ook?” zal een veel gehoorde kreet kunnen zijn. En daar waar niet werd de chocolademelk alvast warm gemaakt. Niet “heel Holland bakt” maar “heel Holland schaatst” was een veel gebezigde kreet. Schaatsen in het vet en de slee kan ook weer naar zolder. Deze Opa heeft geen slee meer, die is in beslag genomen door de kleinkinderen. Wij bewaren hem wel opa!!

Wat gaat Maart brengen??

Wie zal het zeggen, ik weet het niet. Ik denk dat de verkiezingen eerst voor een “stukje” vrijheid gaan zorgen opdat u nog makkelijker uw keuze zou kunnen maken met de voorstanders van deze “vrijheid”. Laten we vooral verstandig blijven, hopen op meer vrijheid en opstarten van onze geliefde sport. Maar wel op een manier die voorziet in een blijvende vrijheid van bewegen, nadenkend met elkaar en ook denken om elkaar is het devies.

Rust op het ledenfront

Geweldig nieuws is dat er voor zover mij bekend, er geen leden zijn “ontvallen” en dat is fijn. Hetgeen ook zal kunnen betekenen dat bij een eventuele start het direct “bomvol” zal zijn in de zaal, ik droom er van. Genoeg gepraat, ik verlaat u met de gedachten dat we elkaar spoedig zullen treffen in de geweldige sporthal. Samen een biertje doen en benoemen dat Corona toch iets bijzonders is geweest met de nadruk op geweest, want terugkomen hoeft echt niet meer.

Uw reporter