Nog 5 stappen naar de vrijheid

Jubelstemming hoor je links en rechts “NOG NIET” maar, het komt er aan!! Want we hebben geleerd alles positief te bekijken, toch? Natuurlijk heeft het lang geduurd en zijn we “het” zat. Dat geleuter en bla bla, wij weten het met z’n allen wel beter, of toch niet? Je zult maar aan het roer staan in zo’n zware storm, als kapitein krijg je altijd de kritieken op je bordje. Het is ook het gemak, wijzen naar een ander en zeggen dat het een Kl……z… is. Echt makkelijk, maar het lost niets op.

Op naar de positieve orde van de dag

Het vrijgegeven stappenplan is toch een openingsweg naar…. BILJARTEN, wanneer mag het dan weer? Als we kijken naar het stappenplan dan zal het bij de 2e stap in beeld komen en dat is rond 11 mei. Maar we weten dat verrassingen ons deerlijk in de weg kunnen zitten en daar moeten we rekening mee houden.

Wanneer is het dan verstandig?

Dat weet niemand en zal altijd wel een vraag blijven, maar uitgaande van het stappenplan en de daarbij behorende datums, komt de datum van 31-mei als beste uit de bus. Deze datum is “na” de Pinksteren en geeft ons de rek om eventuele problematieken voor te zijn met. De extra rek van 3 weken na de in stap 2 genoemde 11 mei is een veiligheidsmarge en zorgt ervoor dat stap 3 ook al actief zou kunnen zijn. Mochten er dus problemen optreden met extra besmettingen dan blijft “stap 2” voor ons een belangrijke die bij het mogelijke opschuiven van 1 of 2 weken toch binnen de gestelde datum van 31-mei zal blijven.

Inentingen GGZ zetten forse stappen

Inentingen zorgen voor een veiligheidsmarge in onze doelgroep en maken het mogelijk naar een “open” zomer te gaan. De bedoeling is dat als we eenmaal draaien er géén zomerstop zal zijn en de competitie direct van start zal gaan. Niet dat dit inhoud dat u daar gebruik van moet maken, vrijheid alom. U komt als u dat wil, u laat dit even weten aan uw wedstrijdleider mocht u afwezig zijn, of de broodnodige vakantie geniet. Alles is klaar, schoon en warm (tafels) en gretig om u als speler te verwelkomen.

Lees de site en hoor de voorzitter

De site, hierop zal worden vermeld of en wanneer alles rond is. Het bestuur zal in overleg de uiteindelijke klap geven voor de start. Bij monde van de voorzitter zal er een bericht op de site verschijnen die u op de hoogte brengt. Uw reporter is slechts een berichtgever van nieuws welke beschikbaar komt van de overheid.

Blijf lachen en duim dat bovenstaande bewaarheid wordt.

Uw reporter