Nieuwsbrief betreffende de trainingen

Beste Sombroekers,

De maand april is voorbij en dat houdt in dat de trainingen zijn gestopt. Voor zover ik het heb kunnen beluisteren waren de trainers en trainees, dit jaar weer heel enthousiast. Hetgeen betekent dat een herhaling er in zit, je wilt het enthousiasme niet de kop in drukken en ruimte geven aan “biljartgroei”!!

In september gaan de trainingen weer van start

Met ingang van september gaan de trainingen weer van start en ik hoor u zeggen, daar ben je wel vroeg mee. Maar voordat we het weten is de zomer weer voorbij en staat september voor de deur (waarin ook mooie dagen kunnen zijn)

De trainingen worden verzorgd door onze deskundige trainers die hun kennen en kunnen geheel belangeloos overbrengen op de leden. Wanneer u uw niveau wil verbeteren kunt u zich aanmelden. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten.

Belachelijk lage prijs van € 1,06 per week

Vanaf september tot en met april, dus 8 maanden 1x per week een les volgen kost slechts € 40,00  Alle huidige deelnemers schuiven automatisch door naar het nieuwe seizoen. Indien u overweegt te stoppen, meld dit dan bij de coördinator Nico Gruijs, anders krijgt u wederom een factuur.

Langer dan 3 jaar?

Het kan zijn dat indien je al meer dan 3 jaar traint je ruimte gaat maken voor een nieuwe liefhebber. Wij halen je dan in overleg van de lijst af als er iemand wil trainen die daartoe nog geen gelegenheid heeft gehad. Voor degenen die de training nog nooit hebben gevolgd: de keuze bestaat uit de dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend. Geef je voorkeur op en ik zal kijken of het ingepast kan worden.

Opgave voor de training kan via de mail:  wedstrijdleider@bvsombroek.nl

Bellen kan ook met de coördinator training: Nico Gruijs, 0683548688.

Met vriendelijke groet,

Nico Gruijs

Coördinator training.