Nieuws omtrent corona en club

Voorzichtig manoeuvrerend door het dorp, halen wat nodig is en je kringetje klein houden met steeds de zelfde mensen om je heen. Op die manier hoop je de corona te ontwijken en kun je rustig afwachten op de tijd dat we weer “normaal ” kunnen doen.

Vandaag kreeg ik een belletje met de vraag of ik nog een setje “biljartballen” te koop had, daar kon ik positief op antwoorden en ben ik die dingen gaan halen in de zaal. 2e klant gebeld en die ook maar verzorgd met “nieuwe ballen”. Terwijl ik aan het bellen was leek het of zijn nummer “niet” bestond, wedstrijdleider van zijn dagdeel gebeld (Ben Beemsterboer) en gevraagd naar zijn goede nummer. Sprekende over corona zegt Ben, “ik heb het ook” , ik schrok, potverdikke dat is niet fijn.

Hoe kom je er aan? wedervraag is “hoe kom je er af” De oorzaak voor Ben is inmiddels bekend, maar blijft hoogst vervelend. Ben heeft een week met koorts op bed gelegen (thuis) en is nu samen met zijn vrouw in quarantaine. De koorts is nog niet weg en de corona heeft lichamelijk aardig huisgehouden, naar de douche en terug, dan ben je klaar zegt Ben.

De boodschap is duidelijk, kijk goed uit wat je doet en was je handen stuk. Houd 1.5 meter afstand en draag een mondkapje.

Vanuit deze positie wensen wij Ben Beemsterboer van harte beterschap en hopen dat hij er goed onderuit komt.

Uw reporter