Arbiter Leo Groot zoekt nieuwe collega’s voor Arbiterscursus, komt u ook!!

Op het gebied van onze geliefde vrijetijdsbesteding “biljarten” hebben we vaak hulp nodig bij de wedstrijden die worden georganiseerd. Velen van ons doen mee aan de persoonlijke kampioenschappen en aan teamwedstrijden om toch vooral te laten zien hoe “goed” we het spelletje beheersen.

De laatste jaren hebben we een aantal van u weten te bewegen de arbiterscursus te volgen en het zo dringend nodige corps uit te breiden. Wij van BV Sombroek staan er dan ook goed voor wat arbiters betreft, maar zoals jullie weten is stilstand ook achteruitgang. In beweging blijven is op onze leeftijd heel belangrijk en daarom vragen wij jullie:

Wie heeft er tijd en zin om deel te nemen aan de volgende arbiterscursus welke bij voldoende animo gestart wordt in oktober 2019.

Deelnemen aan de cursus is gratis en je helpt de vereniging met jouw opgedane kennis bij het tellen van de wedstrijden. Ook help je je clubleden met jouw kennis en kun je de discussie begeleiden en tot een goed einde brengen. De cursus vergt zes avonden van uw tijd en wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Wacht niet te lang met aanmelden, het maximale aantal deelnemers voor de eerste cursus is 8.

Namens het arbitersbestuur Paul Wansink, secretaris district Noordwest Nederland tel: 0227-501297 p.wansink@multiweb.nl Aanmelden kan rechtstreeks bij Paul Wansink of bij het bestuur van uw vereniging. Voor vragen kunt u terecht bij Nico Gruijs, 0226-315035 / 06-83548688 of mail naar secretaris@bvsombroek.nl