Nieuw een zomer rooster, met vrije inloop, ook voor “niet” leden. Kom biljarten!!

Beste biljartvrienden,

Het hele jaar door gebruik maken van de biljartzaal is wel vaker ter sprake gekomen, hoe geef je dat nu vorm. Wel, als het zo warm is als afgelopen jaar zal de belangstelling uiteraard minder zijn dan wanneer de weersomstandigheden slecht zijn en men graag iets anders doet dan thuis zitten. Moet je dan elk dagdeel gewoon door laten spelen met de kans dat de belangstelling minimaal is, of geef je er een andere invulling aan. Collega biljartcentra’s hebben al jaren een “zomerrooster” met een vrije inloop, je speelt weer eens tegen andere mensen en je wordt ingedeeld naar binnenkomst. Wanneer gaat dat in en hoe doen we dat dan? We reduceren het aantal dagen dat we open zijn en hebben dit afgesproken met het Sport Service Punt die de kantine beheerd, op deze manier hopen we dat het ook voor hun met de personele bezetting “te doen ” is.

Ingangsdatum 15-07-2019 tot en met 24-08-2019. In deze periode zijn we op Dinsdag en Donderdag (middag en avond) geopend. Vanaf 13.00 uur is er vrije inloop en wordt men ingedeeld naar binnenkomst, hiervoor wordt een rooster van de dinsdagmiddag gebruikt welke “over” is. In de avond vanaf 19.00 uur vrije inloop ook daar wordt een rooster gebruikt dat “over” is. Met betrekking tot de donderdag is dit idem ingedeeld en kunt u op de site de stand zien.

Uiteraard hopen wij te voorzien in een behoefte en rekenen op een leuke belangstelling, de jaarhuur stelt ons in staat gebruik te maken van alle faciliteiten op het biljartgebied. Geweldige medewerking van de S.S.L. op het gebied van de kantine staat garant voor de innerlijk versterking welke zo nodig is bij onze sport. De uitstraling naar alle biljartliefhebbers, dat er bij ons het jaar rond kan worden gebiljart is een pre en zal onze club qua belangstelling ten goede komen.

Wie doet de wedstrijdleiding dan?

Dat wordt met de bestaande wedstrijdleiders nog overlegd en daar waar nodig zal er mogelijk een beroep worden gedaan op mensen die bekend zijn met het systeem. Als redmiddel is er altijd nog de “algemeen wedstrijdleider” die daar waar nodig in zal springen om een en ander in goede banen te leiden.

Op voorhand wensen wij u veel plezier deze zomer.

Ruud Schigt

Algemeen wedstrijdleider