Leven in de brouwerij

Het nieuwe jaar is inmiddels 11 dagen oud en de mensen raken er al weer aan gewend. op zoek naar berichten begint het gemopper op een vrolijke manier met een dwingende ondertoon, we horen en zien niets Ruud, wanneer komt de open dag op de “side” of is het “site” Voorzichtig kijkend naar het laatste bericht moet ik bekennen dat het al bijna een maand geleden is dat het laatste bericht verscheen, iets wat toch wel beter kan.

Maar ook de reporter heeft een sociaal leven waaraan hij gehoor dient te geven, drukke zaken halen je soms uit het ritme. Gezondheid speelt soms parten en ook de griep heeft zijn deel opgeëist. Ouder worden is voor een ieder verschillend in vorm en gezondheid, praten met diverse leden die hier en daar ergens mee worden geconfronteerd vragen ook hun tijd, en wat is dan een maand?

Bovenstaande gezegd hebbende gaan we proberen de informatiestroom weer enigszins opgang te brengen en u van wel en wee op de hoogte te brengen. Bestuurstechnisch zijn we aardig druk geweest, 2 nieuwe leden toegevoegd Nico Stuifbergen en Albert Hensema. Wat kunt u van hen verwachten?

Wel Nico Stuifbergen is de man van Algemene zaken en regelt vanaf heden de kleding van de club. Het 1e nieuwe shirt wordt fors gesponsord door de vereniging en kost € 15,=, elk 2e en volgende shirt kost € 55,= en dienen contant te worden voldaan bij afhalen. Dus nieuw shirtje nodig? neem contact op met hem en het komt goed. Daarnaast is hij druk met de sponsoren te vergaren voor op de tv’s in de zaal. Weet u niet bij wie u voor uw vraag moet zijn? Neem contact op met Nico en hij verwijst u naar de juiste persoon.

Albert Hensema heeft het secretariaat overgenomen van Nico Gruis. Albert speelt op dinsdagavond en is altijd benaderbaar voor zaken die hem toebehoren zoals u Nico Gruijs daar voor benaderde. Diezelfde Nico Gruijs heeft nu de wedstrijdleiding op zich genomen en een deel onderverdeeld naar Ben Beemsterboer. Wedstrijdleiding is een zware baan en vergt veel tijd en inzet maar vooral begrip van de leden voor dit werk. Daarnaast regelt hij de trainingen en is te pas en te onpas aanwezig in de zaal of op een locatie om leden te ondersteunen bij hun wedstrijden of zoals vandaag bij het arbiters examen in Slootdorp bij BV Wieringermeer ’85. Daar leggen Ruud Oudejans en Wim de Vries hun examen “clubarbiter” af en heeft onze vereniging weer 2 arbiters erbij, echt top!!

In aansluiting op dit arbitersexamen blijkt dat de maandagmiddag een ruime vertegenwoordiging heeft wat arbiters betreft. Deze leden zijn zo geïnteresseerd in het spel dat zij ook de regels graag willen weten. Elke keer als je op de maandagmiddag komt is het gewoon leuk te zien dat het biljarten gaat zoals het hoort, althans men doet z’n stinkende best en KENT DE REGELS. Heeft u ook zin in zo’n cursus ( die gratis is) geef u dan op bij de wedstrijdleider Nico Gruijs. Goed voor u en goed voor de club.

Uw reporter