Langzaam maar “zeker?”

Afvragen hoe of wat doen we allemaal, wanneer komt er een einde aan alle corona perikelen en diversen die daar mee te maken hebben. Inentingen komen langzaam op gang en beschermen daarmee onze doelgroep. De wedstrijdleider belaagt een ieder (ook teamleiders) die graag in een team spelen en verlangt de opgave per kerende post om te zorgen dat het mogelijk komende seizoen niet verschoont blijft van de Sombroek deelname. Het moge duidelijk zijn dat het “gevaar” op de biljarttafel nodig is om van een “sterke” competitie te kunnen spreken. Niet dat wij van Sombroek vinden dat we gevaarlijk zijn, nee echt niet, maar “soms”…………… zijn we lastig te bespelen en komen we uit een hoek waarvan men dacht “foei”!!!

Persoonlijke Kampioenschappen

Ook daar zal de wedstrijdleider graag van weten wie er mee wil doen in het aankomende seizoen. Lees je dit en bedenk je “dat wil ik ook” stuur dan een berichtje naar de wedstrijdleider met naam en dagdeel en welke klasse je dit wil doen. Weet je niet hoe dit werkt? vraag het hem, en hij legt dit haarfijn aan je uit. DENK NOU NIET DAT DE VOORGAANDE OPGAVE AUTOMATISCH DOORGEZET WORDEN NAAR KOMEND SEIZOEN. GEEN OPGAVE IS GEEN DEELNAME !!!!

in stilte ondergaan

Sommigen onder ons ondergaan onverwachte complicaties, dat blijkt uit een belronde die uw reporter er soms op na houd. Willen weten wat er speelt in de gelederen noopt je tot het maken van contact, alleen dan blijf je op de hoogte van wel en wee. Soms is zo’n belronde bij toeval nodig (teams) en kom je ook achter gezondheidsperikelen. Lastig voor de leden die ze moeten ondergaan en als je niets weet is het ook lastig als je vrolijk om de hoek komt en gedurende het gesprek moet schakelen naar de positie van betreffende. Wat wel duidelijk is, is dat betreffende leden het zeker waarderen als er een kaartje wordt gestuurd, of een belletje wordt gepleegd met oprechte interesse. Als mens geeft dit je kracht om de betreffende beproeving te doorstaan en weet je ook dat je gewaardeerd wordt als persoon.

Mensen vragen niet om aandacht

Maar Hen Slooves onder de aandacht brengen doe ik graag, stuur hem een kaartje en tover een glimlach op zijn gezicht, het is nodig.

Het adres is,

Hen Slooves : Mayersloot 34, 1721 GE Broek op Langedijk