LAATSTE NIEUWS, Sombroek 2 kampioen!!

Proficiat !! C1 team Sombroek 2 plaatst zich voor nationale finale !!

Het Sombroek C1 team bestaande uit, Arie Rietveld (vers erelid), Barry Floris en Jan Grooten (vaste invaller Kees bruin was afwezig) hebben als districtskampioen van Noord West Nederland alweer een geweldige slag geslagen door ook de gewestelijke titel van West Nederland te veroveren. Spelend over twee dagen in biljartcentrum de Viaanse Molen te Alkmaar bleken zij, binnen een sterk deelnemersveld, over het beste team te beschikken door zich te ontdoen van geduchte opponenten uit districten Noord-Holland Midden, West-Friesland en Duinstreek. Door deze knappe prestatie mogen zij nu op zaterdag 25 juni afreizen naar de landfinale in Nieuwegein om daar de strijd aan te gaan voor een podiumplaats op het felbegeerde kampioenschap van Nederland.

Dit fraaie resultaat is tot nu toe al een prachtige aanvulling op het o zo mooie jubileumjaar, vorig jaar werd het C2 team Sombroek 4 Nederlands kampioen en nu hebben we weer een ijzer in het vuur, Nederland schudt op zijn grondvesten, die Sombroekers komen er weer aan, kijk uit !!

Zondag 22 mei speelt C2 team Sombroek 5 in Wormerveer zijn Gewestelijke kwalificatie, ook zij hebben nog een ijzer in het vuur en zullen proberen het grandioze resultaat in de C2 van vorig jaar te herhalen. Wie weet wat dit nog gaat opleveren… hoe dan ook namens de vereniging alvast héél veel succes !!

Barry Floris