Jan Grootten doet verslag

Jan schrijft vanuit Schagen, want ook daar hebben ze internet. Zowaar met een “veel” betere verbinding als hier in de regio, want zijn bericht komt met oorverdovend geraas binnen. Snel gelezen hebbende concludeer ik dat Jan gehoor geeft aan de vraag om content welke geplaatst kan worden op de site. Jan Geweldig!! en nu maar hopen dat Jan zijn voorbeeld een goed gevolg heeft, ik wacht af.

Verslag

Ja, zo denk ik er ook over, dit na het laatste gelezen bericht op de site, gewoon een stukje schrijven voor de clubleden. Ik kijk bijna elke dag wel op de site of er weer wat nieuws te lezen is, dit onder andere van onze reporter, die dit geweldig doet. Want ik heb nog wel contact met sommige leden en dan hoor je altijd of je dit of dat gelezen heb op de site, dus het wordt zeker wel gewaardeerd dat er regelmatig nieuwe meldingen komen. Ikzelf heb mij de laatste 4 maanden zeer rustig gehouden, dit was mede door droevige omstandigheden in de privé sfeer, maar het leven gaat door hoe moeilijk het soms ook kan zijn. En nu maar hopen dat de volgende mededeling op de televisie van onze vriend M.Rutte een positief geluid voortbrengt en dat we dan weer eens een balletje mogen stoten. Dus hopen we dat dit weer kan op 1 april en dat het dan  geen grap is. Verder wens ik alle leden veel sterkte en hoop jullie snel te zien op de club want dat houdt in dat we weer mogen biljarten.

Dit is een stukje van een Jan Grootten uit Schagen. (Jan speelt op de donderdagavond)

Naschrift redactie,

Beste Jan, Top dat je de weg vooruit weer gevonden hebt en je de lastige periode langzaam kunt laten varen. Ik hoop dat jouw vraag om wederom te kunnen biljarten snel bewaarheid wordt, dan doen we samen een biertje.