Het nieuwe jaar is van start

Allereerst de allerbeste wensen voor 2017 namens het bestuur van BV Sombroek Langedijk voor een ieder. Dat u allen in dit jaar de strijd op de biljarttafel sportief en strijdlustig mag beleven uiteraard onder het genot van een versnapering, want dat samen met de onderlinge gezelligheid, hoort er toch bij.

Zoals u ziet is ook de reporter weer aanwezig, de verhuizing zorgde voor een behoorlijke druk op de beschikbaarheid en dat liet zich qua gezondheid niet onbetuigd. Je denkt dat een en ander je makkelijk af gaat, maar dat valt toch wel tegen, uiteraard zijn we niet eigenwijs (wie wel?) en gaan ondanks waarschuwingen gewoon door (eigenw?) Maar ja, we leren elke dag weer iets ( u ook?) en zo komen we daar waar we willen zijn, toch?

Recentelijk hebben we afscheid genomen van Kees van Diepen ( vrijdagmiddag), een markant biljarter waartegen graag werd gespeeld. Hij was een graag gezien persoon op de vrijdagmiddag maar verslechtering van gezondheid noopte hem tot stoppen, wat wij jammer vonden.

Rein Wolfswinkel ( donderdagmiddag ) was een stil rustige man die genoot van het spel, zijn gezondheid speelde hem steeds vaker parten maar daar waar het kon, kwam hij toch maar even langs. in de laatste maanden van het jaar besloot hij te stoppen, kort daarna is hij overleden.

Dat zij mogen rusten in vrede.