Goed nieuws is ook leuk

In deze moeilijke tijd met al die corona-berichten wordt je er wel eens een beetje simpel van, wat kan ik nou schrijven? En dan, ping, gaat de WhatsApp tekeer, wie en wat kun je dan alleen uitvinden als je de telefoon ter hand neemt. Ter hand nemen is slechts een kleine handeling om de berichten te lezen en ik zie tot mijn verbazing het uitstekende bericht dat Wim Bruyn weer thuis is om aan te sterken. Eerst maar even wachten tot zijn vrouw belt en dat duurt gelukkig niet al te lang.

Zo slap als een vaat doek maar…. hij is thuis. In zijn eigen bedje en onder verzorging van zijn vrouw moet dat toch weer goed komen. Een kanjer van een vent dat is het en hij laat zich niet zomaar aan de kant zetten, dat zie je.

Wat we nu weten is dat het een heftig virus is dat je volledig kan slopen, zeker als je een wat zwakkere gezondheid hebt is het heel vervelend. Het Telefonisch contact met Tineke Bruyn heeft er voor gezorgd dat de berichtgevingen die ze meekrijgt vanuit het ziekenhuis, welke bedoeld zijn om de contact-omgevingen op de hoogte te brengen, ook door mij geplaatst kunnen worden op de site. Daarmee houden we u op de hoogte waaraan te denken in geval van “dat” er iets met u zou kunnen zijn.

Op de volgende “nieuwe pagina” laat ik u de beschreven brief zien, doe er uw voordeel mee. Lees het aandachtig en wees niet eigenwijs, volg de raadgevingen op.

Uw reporter.