Geweldige belangstelling in de 1e week

Ongelooflijk zoveel belangstelling in de eerste week en dan hebben we de vrijdag nog voor de boeg. Je ziet dat de mensen weer graag willen biljarten, als vanouds zo gezellig en iedereen is op tijd of staat zoals vanavond al te trappelen voor de deur. Dat zal wat worden in het nieuwe seizoen als de belangstelling van buitenaf ook begint te lopen.

Geen gezeur of gemopper maar een vette glimlach

Dat was wel duidelijk, iedereen in een vrolijke stemming en op jacht naar zijn eerste overwinning. Ken ik het nog, ben ik het niet verleerd? verrek Jan wat zie jij er best uit, beetje ouwe kop maar verder gaat het wel, haha moet je hem horen, heb je wel eens in de spiegel gekeken? en meer van die opmerkingen zo van over niet veranderd te zijn en zo. Men heeft duidelijk veel plezier en dat doet de reporter weer een genoegen en kan hij zijn vingers blauw typen op het toetsenbord.

De eerste 2 nieuwelingen zijn al binnen, wie volgt?

Maandagavond beet de spits af met nieuwe leden en wij zijn benieuwd op welk dagdeel er nog meer opdagen, altijd leuk om te weten. dan heeft de reporter iets te doen, effe langs en praatje maken. Voor nu stop ik er even mee, het is al laat, morgen weer een dag.

Uw reporter