Geweldig nieuws !!

De lang verwachte stap zal op woensdag 18-05 worden gezet onderweg naar “normaal” biljarten. Dat is de uitspraak van onze ministerpresident tijdens zijn tv optreden op dinsdag 11-05-2021 om 19.00 uur. De kanttekening van een “noodknop” moeten we in ons achterhoofd gaan houden voor het geval dat het toch nog “mis” gaat.

31 mei 2021 zal de datum van opening kunnen zijn!!

Al eerder gezegd is de bovenstaande datum een prachtige keuze genoemd. De pinksterdagen zijn dan achter de rug en de gemelde NOODKNOP is buiten beeld geraakt. De wedstrijdleiders hebben alles in gereedheid gebracht, de tafels staan aan en de ballen zijn gepoetst. Partijen zijn ingedeeld, de leden zijn verwittigd en de kantine…….is als alles mee zit ook weer volledig beschikbaar. Een hele zomer door biljarten, gewoon competitie spelen, geweldig.

En wat nou als het warm is???

Geen probleem, u bent vrij om te verschijnen en niet verplicht. Meld de afwezigheid aan uw wedstrijdleider en hij kan er rekening mee houden als hij de partijen indeelt. Daarnaast is onze voorzitter druk in de weer geweest met de gemeente omtrent klimaatbeheersing en luchtkwaliteitsverbetering. Daar heeft hij te horen gekregen dat de gemeente dit op korte termijn (dit jaar) aan gaat pakken. Dit zullen we dus af moeten wachten en zoals we weten is geduld een schone zaak, toch?

Op naar volgende week en haal die keu maar uit het vet!!

uw reporter