Geen bericht = goed bericht!

Langzaam maar zeker begint de corona in te dalen, de mensen gaan het snappen. Het is niet iets wat zomaar weggaat en je kunt er niemand op aankijken, het is er en daar moet je het mee doen.

Spannende dag vandaag, zal ik nog iets horen, is er weer iemand ziek geworden? De telefoon blijft stil, wel zie ik dat er driftig wordt gekeken op de site ( 458 hits), heel fijn. Dan schrijf je niet voor niets en kunnen onze leden hun benodigde info van de club een beetje bijhouden. Zoals de vorige schrijver vertelde moet je iets met je vrije tijd, maar, mijn compliment voor jullie allemaal. We doen het goed, letten op en daar waar er iemand is die er nog makkelijk over denkt, spreken we hem of haar er op aan.

Niet vergeten te zeggen dat elk lid regelmatig de keu op z’n kop moet zetten zodat de hoeveelheid caramboles een beetje op peil blijft. Te vol is ook niet goed en daardoor wordt dat ding alleen maar zwaar, krijgen we straks allemaal rug-patiënten, ook niet de bedoeling. Brengt me bij de volgende tip, moet er een nieuw pomeransje op? gauw wegbrengen, dan hebben ze nu de tijd om dat materiaal op te knappen en de teveel aanwezige caramboles eruit te schudden, hoeft ie niet op z’n kop! scheelt weer.

Het is nu 00.17 uur en ik denk dat ik het mandje maar op ga zoeken, veel zinnigs komt er nu niet uit, houd je haaks en tot volgende keer.

Ruud Schigt