Finale bandstoten is verspeeld, Mijnheer van Langedijk is bekend

Kampioen bandstoten Hen Slooves van de maandagavond is de eerste “Heer van Langedijk”) in het seizoen 2018-2019.

Natuurlijk hoort er een verhaaltje bij, deze belevenissen wil je toch wel omschreven zien. Ook uw reporter hoopt op nog een verslagje van de gespeelde wedstrijden, dus als dit binnen komt zal het onverkort worden geplaatst. Nu heeft uw reporter inmiddels wel een paar foto’s ontvangen die ik er bij zal voegen.

Wat een spanning en wat een gezelligheid, als wedstrijdleider hoop je dat de “laatste partijen” spannend zijn voor het publiek en …. de spelers zelf. Nou die hadden het zwaar hoor, gewoon 4 man sterk met een kans op een betere plaats. En dan uiteindelijk de kampioen Hen Slooves, wat was die man trots en blij dat hij onder toeziend oog van zijn partner Hennie en kleindochter de laatste wedstrijd winnend afsloot.

Bij de prijsuitreiking gezellig een borreltje van de club voor alle aanwezigen en dan proosten op de kampioen. Om te voorkomen dat ik het gras voor de voeten wegmaai van de verslaggever (?) zal ik alleen nog de foto’s plaatsen en wachten op een mooi verslag van een van de deelnemers.

De 8 beste bandstoters van de vereniging