Fantastische samenwerking met de Kantine

Dat heb je nodig, samenwerking brengt vooruitgang en mogelijkheden. De kantine heeft er voor gezorgd dat wij (tijdelijk) zijn voorzien van een koelkastje zodat wij daarin een kleine voorraad aan versnapering (drank) kunnen plaatsen. Het betreft Spa rood / Spa blauw en bier. Natuurlijk zijn er mensen die cola of sinas drinken maar de kast is niet zo groot dat we alles kunnen bergen en het is maar tijdelijk. Om het gesleep zoveel als mogelijk te kunnen beperken is er nu dus , Spa Rood, Spa Blauw, Koffie, Thee en flesjes bier voor de eenheidsprijs van € 1,00 per consumptie welke contant dient te worden voldaan. Dus heb je grote dorst? dan heb je nu nog even de tijd om wat losse euro munten te sparen. Als we allemaal met “groot” geld aankomen gaat het een probleem zijn en dat is niet de bedoeling.

De dagen schieten voorbij en de tafels… zijn blij!!

Ik kwam vanmorgen in de zaal en hoorde echt een heel blij kabaal “ze komen weer” !!! zoveel blijheid had ik niet verwacht en eerlijk gezegd had Dirk Kater mij er al voor gewaarschuwd. Ruud, laat die tafels nou niet schrikken, je weet maar nooit wat er gebeurd. Gelukkig heb ik ze gerust kunnen stellen en zakte de euforie weer naar een normaal niveau. Verschillende werkzaamheden aan de wand uitgevoerd en een nieuwigheidje opgehangen. De wedstrijdleider was helemaal blij en gaat dat nieuwigheidje gebruiken ten faveure van ons allen. Samen met onze systeembeheerder hebben we de laatste hand gelegd aan software en diversen opdat alles prima werkt.

De tijd tikt langzaam weg en het uur U nadert

Kijkend op de klok komt er het besef dat er alweer een paar dagen zijn verstreken en de maandag met rasse schreden nadert. Nog 5 nachtjes of voor de scherpere onder ons nog 115 uur en de start zal een feit zijn. Ik ben niet zenuwachtig maar best wel ongedurig. Het kan me niet rap genoeg.

Tot maandag,

Uw reporter