Extreme hitte houdt biljarters niet tegen

Van alles wordt er geprobeerd om de “echte” biljarters thuis te houden. Corona hebben we overwonnen en nu komt er een extreme warmte langs met vanavond kans op onweer. Niets zal ons tegen houden in de biljartzaal, we gaan gewoon. Wat wel een struikelblok zou kunnen zijn is de wedstrijd van Oranje vanavond maar een echte biljarter laat zich niet zo gauw uit het veld slaan.

Luchtverversing en klimaatbeheersing

Tja dat is iets wat we graag “snel” gerealiseerd zien, maar wachten op de gemeente totdat zij het in de planning hebben opgenomen. Wij ouderen (ruim 150) hopen dat dit snel gebeurd en dat wij in een “gezond” klimaat onze sport kunnen bedrijven. Geduld is een schone zaak zullen we maar zeggen en we wachten af.

Vakantie komt op gang links en rechts hoor je afwezigheid

Het kan weer en daar wordt dan ook druk gebruik van gemaakt, leden geven aan er toch maar even tussenuit te gaan. Maar de belangstelling is onaf latend groot en de dagdelen worden goed bezocht. Leden glimlachen en krijgen hun “drift” om te winnen weer langzaam onder de knie, gezelligheid ten top.

Innerlijke mens moet gekoeld worden, drinken is belangrijk

Veel drinken is in deze tijd geen overbodige luxe en goed voor de innerlijke mens. Ouderen hebben de gewoonte niet overdadig te drinken en dienen aangespoord te worden, vandaar deze oproep. “DENK AAN UW GEZONDHEID” Een oplossing zou kunnen zijn het water op te sturen naar de brouwerij en hen te vragen “het water” behandeld en wel retour te sturen. Enige informatie onder de leden leert dat de Dirk Kater daar goede ervaringen mee heeft, u zou hem kunnen vragen hoe te handelen.

Uw reporter