Einde seizoen nadert

Het mooie weer laat zich vaker zien en de vakantieperikelen nemen langzaam de overhand, kortom het biljarten zal eind volgende week een poosje geparkeerd worden. Uiteraard zal de schoonmaakploeg gebruik maken van de rust in de zaal om een en ander gereinigd te krijgen voor aanvang van het nieuwe seizoen. Ook de systemen zullen onder handen worden genomen door het installeren van updates en dergelijke.

Maar,

Afgelopen zaterdag was er dan toch nog een activiteit, namelijk de Rabo fietstocht. Zij kregen een geweldig weer voorgeschoteld en het was een drukte van belang, Ruud Beers had de organisatie op zich genomen en ondergetekende had zich voorgenomen ook van de partij te zijn. Echter als er niets wordt opgeschreven danwel doorgegeven aan moeder de vrouw dan gaan er dingen mis en ik blaakte van afwezigheid, diepe schaamte voltrok zich over mijn oren en ik hoop volgend jaar mijn betere ik te laten zien. Wel ga ik er van uit dat de deelnemers er een leuke en gezellige tocht aan overgehouden hebben die voor herhaling vatbaar is. (anders grijp ik mis volgend jaar) Onze club is door deze actieve mensen toch maar weer een leuk bedrag rijker, geweldig bedankt aan allen.

Uw reporter