Een biljartvriend wil even wat kwijt

Hen Slooves is de naam en wat ik vertel is lastig, maar recht voor z’n raap schrijven helpt met de verwerking en steunt ons in de moeilijke tijd.

Het afgelopen jaar hebben wij elkaar door Covid-19 weinig gezien, ik heb jullie en het biljarten enorm gemist. Dan maar kijken naar het volgende seizoen en ik zag weer perspectief, weer biljarten geweldig, daar verheugde ik mij op. Echter, niet alles zit mee en lichamelijk ging het minder.

Donderslag bij heldere hemel

Dokters bezoek werd nodig en ook het ziekenhuis kwam in beeld met een beroerd gevolg. Een formidabele klap in m’n gezicht, wat kan ik er anders van zeggen. Positief de vragen stellen aan de behandelend arts met de hoop dat er nog een oplossing zou zijn, maar helaas, de bij mij ontdekte tumor is er een met uitzaaiingen waardoor ik niet meer beter kan worden. De vraag aan de arts is natuurlijk “hoe lang heb ik nog?” maar daar een correct antwoord op krijgen is lastig. Verwerken is nu het moeilijkst, samen met mijn Henny door de bittere appel heen bijten blijft zwaar.

Jullie steun helpt

De ontvangst van kaartjes en de telefoontjes met belangstelling voel ik als een warme hand van steun en helpt me enorm, mijn dank is groot. De maandagavond heeft me een prachtige bos bloemen gestuurd die ik met een groot gevoel van waardering in ontvangst heb genomen. Het steunt ons dat er zoveel belangstelling is en het geeft ons de kracht die nodig is dit te ondergaan.

We draaien er niet omheen

De kans dat ik terugkom is vrijwel nihil, anders kan ik het niet zeggen. Dit gezegd hebbende, draai je op elk moment dat het je past, de film af en denk je aan de leuke momenten. Het plezier bij menig biljartwedstrijd zal ik niet licht vergeten, menig zegekar heb ik getrokken en bekers verdient.

Bedankt allemaal voor de fijne en gezellige tijd en ik wens jullie nog veel biljart plezier.

Hen en Henny Slooves