Doorbreken van stilte op nieuwsfront

Best lastig steeds weer iets bedenken waar je de mensen mee bezig kunt houden of kunt informeren over de gang van zaken rond de club. Regelmatig hoop ik dat de mailbox “ontploft” met tips betreffende het schrijfwerk of ander soort van nieuws waarmee je iets kunt. Wat niet is kan nog komen toch? dat is inderdaad de hoop die ik koester, toch niet ijdel???

Het bestuur

Doet uitstekend werk in alle stilte, de secretaris pleegt telefoontjes met het gemeentehuis en verkrijgt bijzondere resultaten. De penningmeester is vervolgens in opperste stemming en de computerman heeft al een prima bestemming. De voorzitter is druk met zijn bedrijf en geeft hier en daar een complimentje waardoor de ontvanger rode koontjes krijgt en alles maar normaal vind. Onze ledenadministratie glundert van oor tot oor vanwege het feit dat hij “geen” leden hoeft te schuiven naar de vakjes “overleden of bedankt” . De leden van onze vereniging zijn OERSTERK en HONDSTROUW, waar kun je nog blijer van worden!! De man van algemene zaken is drukdoende sponsoren te verzamelen en laat zich horen wanneer dit geslaagd is. De wedstrijdleider heeft inmiddels van zich laten horen en de teamleiders op de hoogte gebracht van wat er gaande is bij de bond.

De zaal is gecheckt en klaar voor gebruik

Updates uitgevoerd, schoongemaakt en de ballen gepoetst. De tafels worden binnenkort aangezet opdat de warmte weer door de leiplaten kan vloeien. De kantine heeft een en ander gesloopt en vernieuwd in de keuken (vliegende bitterballen?) waardoor wij nog sneller een warme hap kunnen krijgen, geweldig.

De nieuwbouw vordert gestaag

Het appartementencomplex schiet de grond uit. Verschillende biljarters zien met genoegen hun aangekochte perceel groeien. De wedstrijdleider was al in de veronderstelling dat hij een en ander kon plaatsen in de garage onder het nieuwe gebouw, helaas is hij iets te snel. Gelukkig is zijn vrouw verstandiger en heeft hem met zachte hand mee naar huis genomen. Ook Nico Kraakman is er alle dagen te vinden en kan niet wachten te verhuizen, hij was altijd al moeilijk bij de zaal vandaan te houden en dit zal alleen maar erger worden nu hij zo dichtbij gaat wonen.

Bij gebrek aan verdere informatie sluiten we vandaag maar af met de woorden,

TOT ZIENS.

Uw reporter