Dinsdag de 23e december, er is iets bijzonders, maar wat?

De gehele dag onrustig gezeten, wat mis ik? toch vaker duidelijk gemaakt dat als men iets weet men het mij verteld?. En toch…. dubben en denken (best moeilijk voor mij) agh, het zal wel komen. Dan maar hondje uitlaten en de frisse wind door de haren laten gaan, misschien kom ik op gedachten.

De volharding?

Ik loop er langs en zie dat er inmiddels mensen wonen in het voormalige centrum van vertier welke werd bestierd door ene Kos. Kos? wat blijft daar van hangen? en ik zie daar een charmante dame voorbij komen Jany?, Dirk? Och heremetijd, dat is wat er vergeten is, het stel is 50 jaar getrouwd. Niet aan gedacht, grote fout van???? De beste Ballenpoetser van de club vergeten, hoe los ik dat nou weer op. Onze grote vriendelijk reus van de club, die zo lekker kan mopperen zonder boos te zijn die samen met zijn lieverd al zoveel jaren op alle plaatsen de boel (on) veilig maken op een gezellige manier.

Van harte gefeliciteerd

Als ballenpoetser heb je een baan voor onbepaalde tijd en als dat met ondersteuning van een gezellige dame op het thuisfront gaat, is dit alleen maar goed. Beste Jany en Dirk Kos, VAN HARTE GEFELICITEERD en we hopen dat er nog vele jaren bijkomen in gezondheid.

uw reporter.