De wedstrijdleider schrijft het van zich af

Maandag 2e Pinksterdag 24 mei 2021 nog 1 week wachten, dan is het zover…..

De reporter laat al weten nerveus te zijn over het begin van het nieuwe seizoen. Ik niet hoor, ik heb nergens last van. Een beetje raar gevoel in de maag, maar dat komt misschien van het veel te lekkere eten dat door mijn vrouw wordt klaargemaakt. In de aanloop naar de 31ste komt er van alles in mij op. Moet ik nog wat laten doen aan mijn materiaal? Is het nog in orde, zo ja dan kan ik niet meer wachten. Nog 1 week wachten, dan is het zover…..

Ik lees dat de tafels warm zijn, de ballen gepoetst dus als ik weer mag en het lukt niet zo goed, kan ik alleen mijzelf de schuld geven. Ik heb mijn materiaal goed onderhouden, dus daar ligt het ook niet aan. Dinsdag (nog 6 dagen)…..dan is het zover het lijkt wel of de dagen steeds langer duren naarmate we weer mogen biljarten. ’s Morgens vroeg uit de veren, van slapen komt niet veel terecht. Het begint te kriebelen.

Slechte planning

Eerst nog even de 2e vaccinatie halen. Potverdikkeme, die moet ik nu net halen op het moment dat ik weer mag beginnen met biljarten. Oké, de assistent wedstrijdleider van de maandagmiddag ingeschakeld. Wim de Vries is bereid om de honneurs waar te nemen en heeft dan ook de primeur voor de herstart. Dank Wim voor de bereidwilligheid om het even over te nemen. Ik kom zo snel mogelijk van de vaccinatie terug om deel te nemen. Nu maar hopen dat mijn stootarm niet te veel last heeft van de prik. Anders toch maar overwegen om in de andere arm te laten prikken. Maar ja, die heb ik ook nodig.

Woensdag (nog 5 dagen)……dan is het zover naar de zaal met onze ICT coördinator. De laatste hand gelegd op de verbindingen. Wat is die man toch handig. Tafels gecheckt; monitoren en toetsenbordjes getest. Alles in orde?! Mooi geregeld Ruud. Tevens even contact gehad met de Nico Stuifbergen, Algemene Zaken, om het koelkastje wat ter beschikking is gesteld te vullen. Nico gaat zijn best doen om de voorzieningen voor wat betreft de drankjes op peil te brengen. Voorlopig alleen een biertje, spa rood en blauw. We kunnen het nu eenmaal niet iedereen naar de zin maken. Daar is de koelkast niet groot genoeg voor. Dus als je iets anders drinkt dan bovengenoemde drankjes moet je het zelf meenemen.

Donderdag (nog 4 dagen)……dan is het zover

Een laatste belronde is gepleegd naar degenen van de maandagmiddag die (nog) niet hebben teruggemaild of ze wel of niet komen. Dat was de vraag die ik had gesteld. De meesten hebben de vraag al beantwoord en het ziet er naar uit dat maandag 31 mei weer zo’n 20-tal spelers “acte de présance” geven. (wat een woorden; opgedaan in vakantie Frankrijk).

Vrijdag (nog 3 dagen)……dan is het zover

Contact gehad met  Ben Beemsterboer om de laatste details van de dagdelen nog even door te nemen. De laatste wijzigingen zijn doorgevoerd en als er niemand meer belt of afzegt dan kunnen we van start om de lege schema’s weer te vullen met onze wedstrijden. Drukke dagen zo voor komende maandag. Alle voorbereidingen zijn gedaan en de biljartspullen zijn nagekeken. Nog even in de zaal geweest om de laatste dingetjes te checken.

Zaterdag (nog 2 dagen……dan is het zover

Niets meer te doen en genieten van het weekend. Alle spieren nog even losgemaakt. Rustig wandelingetje gemaakt om het hoofd leeg te maken en dan de allerlaatste voorbereidingen voor de maandag getroffen. ’s Middags uitgenodigd voor een vaartochtje op het IJsselmeer. Even genieten en ontspannen.

Zondag (nog 1 dag……dan is het zover)

Rustdag, rustig is het zeker.

Gisteren een vaartochtje gemaakt op het IJsselmeer met een prachtige driemaster “Willem Barentsz”. Een aanrader voor een familie- of biljartuitje 😊

Nu even lekker bijkomen en vroeg naar bed. Morgen is het zover. Ik hoop dat ik de slaap een beetje kan vatten.

Graag tot morgen of een ander dagdeel.

Groet, Algemeen Wedstrijdleider.