De vrijdagmiddag LET OP!!

Hoe houd je de berichtgevingen actueel en hoe ga je met de gegevens om? Allemaal vragen waar een ieder wel een antwoord op heeft en waar wij als bestuur maar mee moeten dealen. Linksom of rechtsom, het maakt niet uit en dus gaan we gewoon recht vooruit. Duidelijkheid is in deze de beste raadgever zodat een ieder weet waar hij/zij aan toe is.

Alle berichten die worden geplaatst zullen nooit en ik zeg echt nooit op de man/vrouw worden gespeeld, daar wordt niemand wijzer van en helpt echt niets in deze gegeven omstandigheden. Wij proberen zo goed als mogelijk duidelijk te laten zien en horen wat er op onze vereniging gebeurt, doe er uw voordeel mee.

Leden van de vrijdagmiddag, Wim is nu thuis en betert langzamerhand. Het is bekend dat elke patiënt die besmet is met het Covid-19 virus minimaal 3 anderen kan besmetten. Onze Gian Carlo Romita is ook ziek geweest en inmiddels al 2,5 week thuis. Zijn ziekte periode was aan het begin en hij heeft voor het laatst gespeeld op 6 maart gelijk de rest van de vrijdagmiddag. Vandaag heb ik hem gesproken en het gaat goed met hem. Uiteraard vindt hij het vervelend maar zoals gezegd, niemand kan hier iets aan doen, ook hij niet.

Vanavond heb ik ook Maurits kool gesproken, licht verkouden maar verder oké. Ook hij blijft nu binnen en neemt zichzelf in acht.

Waarom naam en toenaam? Draai de vraag eens om, waarom niet? nu weet u dat het niet uit maakt wie of wat, als u niet oplet bent u morgen aan de beurt. De fantastische club die we hebben willen we ook zo houden, en dus helpen we elkaar door waarschuwend te zijn. Alleen dan kunnen we net als de regering trachten erger te voorkomen.

Uw reporter