De start van het nieuwe biljartseizoen

Beste biljartvrienden,

Het nieuwe seizoen staat maandag 29-08-2016 weer voor de deur, althans, dan doen wij de deur weer voor u open en kunt u uw biljartaspiraties ten volle ontplooien. Wederom een vernieuwde zaal, uitgebreid en schoongemaakt, een ruimte waar een ieder zich thuis zal voelen. Neem je vrouw/vriendin of vriend mee en laat ook hun eens zien waarom wij hier zo enorm trots op zijn. Een hypermoderne zaal voorzien van ruimte en moderne materialen waarmee wij onze sport op en top kunnen beoefenen, geweldig.

Maandagmiddag bijt de middagploeg onder leiding van Anton Beers de spits af, maandagavond is dan start voor de ploeg die denkt ook iets te kunnen betekenen op dit gebied onder leiding van Marco Kraakman, wij wensen hem veel sterkte toe met al die “zware” spelers. Dinsdagmiddag komt Cor ter Burg om het hoekje kijken, zijn mensen staan nu al te trappelen van ongeduld, Jaap Schoenmaker heeft de laatste dagen al niet meer geslapen van de spanning. Dinsdagavond komen de gezellige mensen onder leiding van Ben Beemsterboer op de proppen, zij hebben een hele zomer geoefend op andere locaties om toch vooral niet achter te raken op dit gebied. Donderdagmiddag de ploeg van Menno Boon, hij heeft er 3 maanden vakantie voor nodig gehad om bij te komen van alle wedstrijdspanningen die er op zijn dagdeel langs kwamen. Tja en dan de donderdagavond, een ploeg waar toch wat kampioenen rondwaren, zullen zij zich dit jaar weer zo gedragen of gaan ze op les, die mogelijkheid heb je ook op de club, toch? Het zijn gezellige mensen, wie zal het zeggen, ik zeg niks tegen die opsch….pp…rs  (hihi)

De vrijdagmiddag de drukste ploeg van de vereniging, en dat is niet alleen qua aantal hoor!! gewoon gezellige mensen die met recht genieten van “hun” middagje uit. Fanatiek als geen ander, om 13.00 uur al aanwezig en niet weg te branden, je moet ze er echt uit sch…. Maar dat geeft niet, wedstrijdleider Ton van Til heeft meer dan voldoende overwicht om alles in de juiste banen te leiden.

Om kort te gaan,

Ik hoop van ganser harte dat jullie allemaal een leuk, fijn, gezellig en gezond biljartseizoen hebben en kom je de schilder, timmerman, behanger of andere vrijwilliger tegen die zich tijdens de vakantie heeft ingezet om een en ander voor elkaar te maken, spreek je waardering uit, een schouderklopje is altijd leuk.

Uw reporter