De Laatste wedstrijd is verloren.

Woensdagochtend 08.15 uur, de telefoon gaat en je schrikt wakker. Netjes neem je op en…….. op slag ben je wakker en zit je rechtop. Anton Beers de man van de wedstrijdleiding op maandagmiddag, de vechter op het groene laken is niet meer. Het laat een stilte achter en je weet even niet wat je moet zeggen, zijn aanwezigheid en handelswijze schieten door je hoofd. Je hoort z’n stem nog zeggen “ja, het was even zwaar in het ziekenhuis, maar nu thuis bijkomen. Het zal wel januari worden voordat ik voldoende op krachten ben om te komen.

Hij komt niet meer dat is duidelijk, maar gemist worden zal hij zeker. Aan de tafel liet hij nooit het kaas van zijn brood eten, vocht het hemd van z’n lijf en stak enorm veel tijd in overzichten voor “zijn” maandagmiddag. Ook zijn ondersteunende werkzaamheden bij wedstrijden was er een van grote klasse, een verenigingsman. Duidelijk, vriendelijk en realistisch een wedstrijdleider pur sang. Gekomen op 1 april 2009 en zijn topjaar beleefd met 2 kampioenschappen in seizoen 2014-2015 maakte hem altijd een gevaarlijke maar sportieve tegenstander.

Anton, je aanwezigheid zal node gemist worden. Maar de steen die jij hebt verlegd op de rivier van onze vereniging is duidelijk en enorm gewaardeerd. Wij hopen dat je vrouw en kinderen deze moeilijke tijd met veel steun van naasten kunnen dragen.

Bedankt voor wie je was,

Namens het bestuur van BV Sombroek