De kop is er af, we zijn begonnen

Het nieuwe seizoen is begonnen en allemaal blijde gezichten, eindelijk weer biljarten en het blijft een geweldige sport. Verschillende mensen hebben achter de schermen veel werk verzet om een en ander in orde te maken,waarvoor ons aller dank en zonder deze vrijwilligers zou het een stuk minder makkelijk zijn. Uiteraard vinden er elk jaar weer een aantal mutaties plaats, zo ook dit jaar en wel om te beginnen bij de maandagmiddagploeg. Daar hebben 3 mensen bedankt te weten ,

 1. Gerrit Stoop (speelt nog wel op de donderdagmiddag) hij heeft een overstap gemaakt naar Westervenne en dat is begrijpelijk dichtbij huis.
 2. Karl Hornung, slechts een jaar lid geweest en clubkampioen geworden bij bandstoten. erg jammer , maar hij vond het te spannend
 3. Hein de Boer, slechts een paar maanden lid om te proberen. Hij vond het toch een moeilijk spelletje maar kon er niet mee worden, ook jammer.
 4. Henk Assen, een nieuw lid voor de maandagmiddag brengt de balans weer een beetje de goede kant uit. Henk wij hopen dat je veel plezier hebt op onze vereniging.

Maandagavond

 1. Cor Guit heeft besloten een jaar te stoppen, ziek en zeer en andere spannende dingen nopen hem een time out te nemen, we hopen dat deze gezellige vent weer terugkomt.

Dinsdagavond

 1. Tom Roelofzen heeft ook besloten een sabbatical jaar te nemen en laat volgend jaar weten wat te doen
 2. Siem Smet komt de dinsdagavond een maandje versterken en neemt daarna een besluit of hij blijft, wij hopen natuurlijk van wel.
 3. Ruud Schigt versterkt ook de gelederen op dinsdagavond en brengt de balans weer in de plus.

Donderdagavond

 1. Cees Broekhuizen heeft de club verlaten, zijn gezondheid stelt hem niet meer in staat zijn geliefde sport te beoefenen, erg jammer. Cees, het ga je goed.
 2. Jaap Schoenmaker heeft gezien zijn leeftijd besloten dat 1 x biljarten in de week genoeg is en heeft ook bedankt voor de donderdagavond.
 3. Ruud Beers de wedstrijdleider van de donderdagavond heeft een andere baan aangeboden gekregen wat ten kosten gaat van zijn biljartsport, ook erg jammer.
 4. Ruud Schigt is overgestapt naar de dinsdagavond om het daar eens een poosje te proberen.
 5. Hans Stoop heeft per 1 juli ook bedankt voor de donderdagavond, reden? erg jammer

Er blijven op de donderdagavond slechts 12 spelers over wat natuurlijk erg jammer is, we zullen er alles aan doen om dat tij weer te keren.

Vrijdagmiddag

 1. Klaas Buur stopt tijdelijk op de vrijdagmiddag om in het komende jaar te kunnen herstellen van zijn lastige ziektebeeld, sterkte Klaas!
 2. Ruud Schigt stopt en heeft de wedstrijdleiding overgedragen aan Bart Rietveld die dat samen gaat doen met Ton van Til op deze drukke middag.
 3. Hans Greuter heeft ook bedankt en gaat thuis ondersteuning aan zijn vrouw geven. Hans bedankt voor de leuke jaren, het ga je goed!!

Uw reporter