De eerste speeldagen zijn voorbij, blije gezichten?

Een terechte vraag, zijn de clubleden echt blij? Uit persoonlijke ervaring kan ik daar positief op antwoorden, natuurlijk is niet iedereen even blij maar het feit dat we weer spelen is met veel positiviteit ontvangen. Onmogelijk is het om een ieder het naar de zin te maken, wij als “ouderen” dienen toch te weten dat de geneugten van het leven niet altijd even makkelijk tot ons komen. We hebben geleerd met teleurstellingen om te gaan en deze is er een van. Maar……… de zon begint langzaamaan te schijnen, het gedrag van de leden laat zien dat er versoepeling aan kan komen. Onderstaand de eerste versoepeling in de lange lijn die nog volgt.

VOLGENDE WEEK MOGEN WE WEER INSPELEN VÓÓR DE PARTIJ.

Het is ook de bedoeling dat we langzaamaan groeien naar een normale gang van zaken per 1 september. We zien om ons heen dat de versoepelingen ook een nadelige kant kunnen hebben met een groei van de corona perikelen. AANDACHT EN ZORG VOOR JEZELF EN ELKAAR, zullen we moeten blijven betrachten om niet geconfronteerd te worden met een teruggang naar een sluiting van de zaal. Tot op heden is er geen ledenverlies door corona en de mensen die er mee geconfronteerd zijn doen hun uiterste best om gezond voor de dag te komen.

Laten we allemaal de ons opgelegde protocollen respecteren en niet negeren. Het bestuur heeft het achterste van zijn tong laten zien en is er nog dagelijks mee bezig, laat ze niet vallen, zij doen het voor u. Controle door handhavers van de gemeente behoren nog steeds tot de mogelijkheid.

Is het niet voor jezelf, doe het dan voor de anderen die wel iets met jou ophebben, eigenbelang schuif je terzijde en groepsbelang laat je prevaleren. Samen komen we daar waar we willen zijn, toch?

Fijn weekend allemaal,

uw reporter