De duidelijkheid van onze Minister President

Aannemende dat een ieder ofwel de meeste leden van onze biljartvereniging naar de televisie hebben gekeken waar onze Minister-President Mark Rutte duidelijk uitlegde wat er ons nog te wachten staat en hoe we verder gaan in de komende tijd. Daarmee is het duidelijk dat het biljarten voorlopig niet aan de orde is, hoe jammer het ook mogen zijn, er is geen spijker tussen te krijgen.

Ik weet als geen ander dat we graag aan de bak gaan en de wereld “onze wereld” graag hersteld zien worden. Wachten duurt lang en een wrange smaak van het wachten wegwerken soms nog langer. Maar laten we het van de positieve kant gaan zien, er is een verlichting (klein) aangegeven en de jeugd mag weer de straat op hetgeen ook erg belangrijk is. Sterkte wensen is het enige wat ik u kan doen en bij deze dan ook nog maar een hart onder de riem. Geniet van de zon, wandel, fiets en glimlach, zolang er leven is is er hoop.

Men zegt altijd “kijk naar de horizon” en zie de zon weer opkomen, wees positief en grijp de kans om uw reporter te ondersteunen. Schrijf een verhaal over een recente belevenis in je eigen woorden en ik zal het plaatsen. Op deze manier hebben we af en toe iets te lezen of iets om over te praten en schiet de tijd voorbij naar een nieuw seizoen.

Pratende over het nieuwe seizoen, “HEEFT U ZICH AL INGESCHREVEN VOOR DE PK 2020-2021? Is uw team al aangemeld voor de avond of recreantencompetitie? De uiterste datum is 30-04-2020

Groeten van uw reporter.